Ohita ja siirry sisältöön

Rekisteriseloste

Rekisterinpitäjä

Mr Green's Eco Oy

Ratatie 16

01300 Vantaa

p. 0503256811 (Puhelun hinta pvm/mpm)

Asiakaspalvelu@mrgreens.fi

2. Yhteyshenkilö

Jyri Kehusmaa

Ratatie 16

01300 Vantaa

p. 0458409428 (Puhelun hinta pvm/mpm)

3. Rekisterin nimi

www.mrgreens.fi verkkokaupan käyttäjärekisteri

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käytämme yleisesti keräämiemme tilaustietoja kaikkien Sivuston kautta tehtyjen tilausten täyttämiseen (mukaan lukien maksutietojesi käsittely, lähetysten järjestäminen ja laskujen ja / tai tilausvahvistusten toimittaminen). Lisäksi käytämme näitä tilaustietoja:
- kommunikoida kanssasi;
- Seuloa tilauksemme mahdollisten riskien tai petosten varalta; ja
- Anna meille tuotteisiimme tai palveluihimme liittyviä tietoja tai mainontaa, kun olet samaa mieltä kanssasi jakamiesi mieltymysten kanssa.

- Suostumuksen antaneille markkinointitarkoituksiin sähköisesti.

5. Rekisterin tietosisältö

Kun vierailet sivustolla, keräämme automaattisesti tiettyjä tietoja laitteestasi, mukaan lukien tiedot verkkoselaimestasi, IP-osoitteestasi, aikavyöhykkeestä ja joitain laitteellesi asennetuista evästeistä. Lisäksi, kun selaat Sivustoa, keräämme tietoja yksittäisistä tarkastelemistasi verkkosivuista tai tuotteista, mitä verkkosivustoja tai hakutermejä ohjasi sinut Sivustolle, ja tietoja siitä, miten olet vuorovaikutuksessa Sivuston kanssa. Kutsumme näitä automaattisesti kerättyjä tietoja laitetiedoiksi.

Henkilön nimi

Katuosoite, postinumero ja -toimipaikka

Puhelinnumero

Sähköpostiosoite

Asiakkuuteen ja sopimussuhteeseen liittyvät tiedot, kuten tilaus- ja palautustiedot sekä markkinointiin jos suostumus on annettu.

 

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Keräämme asiakkaan itse verkkokauppaan rekisteröityessä ja palvelua käyttäessä antamia tietoja sekä tilaushistorian.

7. Tietojen säännönmukaiset luovutukset

Jaamme henkilötietojasi kolmansien osapuolten kanssa auttaaksemme meitä käyttämään henkilökohtaisia ​​tietojasi yllä kuvatulla tavalla. Käytämme esimerkiksi Shopifyä verkkokauppamme tehostamiseen - voit lukea lisää siitä, miten Shopify käyttää henkilötietojasi täältä: https://www.shopify.com/legal/privacy. Käytämme myös Google Analyticsia auttaaksemme meitä ymmärtämään, miten asiakkaamme käyttävät Sivustoa - voit lukea lisää siitä, miten Google käyttää henkilötietojasi täältä: https://www.google.com/intl/fi/policies/privacy/. Voit myös kieltäytyä Google Analyticsista täällä: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

8. Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Tietoja siirretään EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisteriä ei luovuteta sivullisille, eikä siitä ole manuaalista aineistoa. Ainoastaan Mr Green's Eco:n verkkokaupan ja hallinnon vastaavilla on pääsy salasanasuojattuun asiakasrekisteriin.

Tietoja säilytetään vain niin kauan kun se on tarpeen tietosuojaselosteessa määritettyjen henkilötietojen käsittelyn toteuttamiseksi.

Kirjanpitolain tai muun soveltuvan lain velvoittamana tietoja voidaan joutua säilyttämään pitempään.

10. Rekisteröidyn oikeudet

Asiakkaalla on oikeus päättää henkilötietojen käytöstä suoramarkkinoinnissa tilaamalla uutiskirjeen tai muuta sähköistä markkinointiviestintää rekisteröitymisen tai tilauksen yhteydessä. Kaikissa viesteissä on lainmukainen linkki josta tilauksen voi perua välittömästi.

Lisäksi asiakkaalla on oikeus tietosuojalainsäädännön mukaisesti

-saada tietoa henkilötietojen käsittelystä

-vaatia henkilötietojen poistamista tai vaatia virheellisten tietojen täydentämistä tai oikaisua

-peruuttaa suostumus ja vastustaa henkilötietojen käsittelyä siltä osin kun suostumus on alunperin annettu

-saada henkilötietojasi ja siirtää tietoja toiselle rekisterinpitäjälle kun olet toimittanut itse kyseiset henkilötiedot meille. Kyseisiä henkilötietoja käsitelläään annetun suostumuksen perusteella.

Pyyntöäsi voidaan pyytää tarkentamaan ja varmentamaan henkilöllisyyttä ennen pyynnön käsittelyä.Voimme myös kieltäytyä pyynnön toteuttamisesta soveltavassa laissa säädetyllä perusteella

Pyynnöt tulee lähettää sähköisesti osoitteeseen asiakaspalvelu@mrgreens.fi tai kirjallisena Ratatie 16 01300 Vantaa

Tyytyväisyystakuu

Asiakkaiden tyytyväisyys on meille ykkösprioriteetti.

Kotimainen Yritys

Mr Greens Eco on tunnettu lifestyle myymäläketju Suomessa.